Uitlaterette biedt

Professionele begeleiding

Wandelingen van twee uur in het bos of op het strand

Alle weersomstandigheden

Opvangen van uw hond tijdens uw afwezigheid

Individuele wandelingen

Uw hond wordt ongeveer na drie uur weer verzorgd thuis gebracht


Den Haag

De Uitlaterette is actief in:
- Archipelbuurt
- Bloemenbuurt
- Bohemen
- Bomenbuurt
- Daldeck
- Duinoord
- Geuzenkwartier
- Kijkduin
- Loosduinen
- Scheveningen
- Segbroek
- Statenkwartier
- Vogelwijk
- Vruchtenbuurt
- Zeeheldenkwartier
- Zorgvliet
- Benoordenhout

Neemt u even contact
met mij op als u in een aangrenzende buurt
woont en uw wijk er
niet tussen staat.


Andere diensten

Hondenschool, honden-fluisteraar, workshops, gedragstherapie en gedragsadvies voor honden.

▶ Werkwijze▶ Werkwijze

Alvorens uw hond met ons gaat wandelen proberen wij een zo goed mogelijke inschatting van haar of zijn karakter te maken. Dit doen wij op basis van wat u ons vertelt tijdens het kennismakingsgesprek. Aan de hand van deze inschatting gaat uw hond mee in de groep die wij het meest geschikt achten.

Tijdens de eerste wandeling doen we het rustig aan en loopt uw hond mee aan de lijn. Pas als wij het vertrouwen hebben dat de hond zich op zijn gemak voelt en wij met hem of haar contact hebben gaat de lijn af.

De wandeling
Ik maak lange wandelingen met de honden, omdat ik vind dat een hond dat nodig heeft als hij de dag alleen moet doorbrengen. Uw hond is er dus echt lekker uit en er is ruim voldoende tijd en gelegenheid voor spel en verkenning.

Tijdstip van de wandeling
De wandelingen vinden plaats rond het middaguur.

Vervoer
De honden worden vervoerd in een ruime, geventileerde bus. De ophaalroute is kort, dus uw hond zit nooit lang in de bus.

Ophaalroute en -gebieden
De ophaalroute is kort omdat ik alleen honden ophaal uit de mij omringende buurten. De ophaalgebieden zijn: Statenkwartier, Duinoord, Geuzenkwartier, Vogelwijk, Zorgvliet en een deel van Scheveningen en Segbroek. Neemt u even contact met mij op als u in een aangrenzende buurt woont en uw wijk er niet tussen staat.

Van huis
Uw hond is minimaal drie uur van huis.

Voorwaarden
Uw hond kan mee als deze (in principe) normaal sociaal gedrag vertoont, hij/zij de lange wandeling fysiek aankan en als hij/zij niet alleen op jacht gaat.

Gedragstherapie
Mocht het zo zijn dat u problemen heeft met uw hond zoals trekken aan de lijn, overmatig blaffen, verlatingsangst enzovoorts dan wil ik u daar graag mee helpen.

Tot slot
Voor mij geldt dat ik een gepassioneerde vakidioot ben en niets liever doe dan werken met honden. Ik ben het gelukkigst als ik het leven van zowel de hond als haar/zijn eigenaar kan veraangenamen door het leveren van kwaliteit en te doen waar ik voor sta. U kunt er op rekenen dat uw hond er beter van wordt. Binnen korte tijd kunt u dat afmeten aan de conditie van uw hond, haar/zijn sociale vaardigheden en de gespierdheid van haar/zijn lichaam.

Graag werk ik samen met u als hondenbezitter. Honden zijn spiegels, vandaar dat zij altijd een stukje van u meenemen tijdens de wandelingen.